Vönerpelti
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- n. 200 g nachoja
- 200 g Vöneriä
Kastike:
- 1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
- ½ dl ketsuppia
- mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
- 2-3 valkosipulinkynttä
Lisäksi:
- ½ dl punaisia jalapenoja
- 100 g juustoraastetta TAI
- 100 g vegaanista ”juustoraastetta” (vaihtoehto)
- 155 g tomatillo salsaa tai muuta valmista salsaa
Valmistusohje
- Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.
- Laita Vönersuikaleet kulhoon.
- Laita joukkoon siirappi, ketsuppi, mustapippuria, suolaa ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita keskenään.
- Levitä Vönersuikaleet nachojen päälle.
- Ripottele pinnalle punaiset jalapenot ja juustoraaste tai vegaaninen ”juustoraaste”.
- Kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Valuta päälle vielä tomatillosalsaa tai muuta salsaa. Tarjoa vönerpelti.